16-10-12

Good Company

My car is parked in good company here. The sun makes it difficult to recognize but that is a Maserati parked next to my humble Ford. My wife chose the Ford, my heart longed for something a bit more German.
Rumors are that the socialist party here in my hometown of Oostende, that remains the biggest party even after losing more than 10%, will team up with their current partners: the liberals and the christian democrats. In doing so they neglect the winners of the local elections. I expect that is their idea of keeping good company. Maybe now they will manage to fulfill the promises they failed to keep in the current legislation.
A black weekend on the safety side here in Oostende. Two men robbed by two unfindable youngsters. Both hurt badly, one of them was beaten so badly that he ruptured a kidney. And they robbed the night shop on the corner of the street at the back of where we live. Politicians: please stop denying there is a problem and make us feel safe again.

street, alps, france

Mijn auto is hier in goed gezelschap geparkeerd. De zon maakt herkenning moeilijk, maar dat is een Maserati die naar mijn bescheiden Ford geparkeerd staat. Mijn vrouw koos de Ford, mijn hartje klopte eigenlijk voor iets meer Duits.
De geruchten zijn dat de socialistische partij in mijn thuisstad Ootende, die de grootste partij blijft, zelfs na een verlies van meer dan 10%, opnieuw samen gaat met hun huidige partners: de liberalen en de kristen democraten. Dat is wellicht hun idee van goed gezelschap. Misschien slagen ze er nu in om de beloften na te komen die ze niet hielden in de huidige legislatuur.
Een zwart weekeinde wat veiligheid betreft in Oostende. Twee mannen die overvallen werden door twee onvindbare jongeren. Beide mannen zwaar gewond. Een ervan werd zo hard aangepakt dat hij een nier scheurde. En de nachtwinkel op de hoek van de straat achter die van ons werd overvallen. Politiekers: stop met ontkennen dat er een probleem is en maak Oostende terug veilig voor ons.

07:00 Gepost door pieterbie in street | Permalink | Commentaren (9) | Tags: street, alps, france |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop het ook voor jou en al je medebewoners van Oostende dat er eindelijk werk van de veiligheid wordt gemaakt. Hopelijk is het duidelijk signaal van de kiezer een goede waarschuwing en een stok achter de deur!
En ik kan het geloven dat je hartje iets meer Duits klopte bij het zien van die bolide. Hoewel... jouw 'karretje' is ook niet mis, Moeder Overste weet goed te kiezen! *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 16-10-12

juist ja,....

ik geef niet veel om auto's pieterbie, hij moet het doen:-)
en waterdicht zijn:-)


veiligheid voor alles hé

Gepost door: klaproos | 16-10-12

Gave kar! :-) Maarre..niks mis met een Ford..toch? wij rijden een Focus haha!

Gepost door: mizzD | 16-10-12

Salut kom later wel terug als het iets minder bitsig is....

Gepost door: Joke | 16-10-12

wow zeg dat is een wagen om te dromen denk k ,ik heb ook fammlie wonen in oostende in de hoopstraat ,hoor daar ook dat niet zo veilig is ik dacht van wel schijn bedriegt dus
groetjes antony

Gepost door: antony | 16-10-12

Peter waarom heeft die nieuwe auto van je vier uitlaten en de oude geen één?
We zie wel hoe die zetel wisseling gaat verlopen in België

Gepost door: Han | 16-10-12

Meer dan de helft is zelfs niet geweten van diefstallen en overvallen, het wordt in de kiem gesmoord, veel mensen doen zelf geen aangifte,vertelde een oudere man met een fameus blauw oog, in het park, ook tegen de vlakte geslagen zei ie, en durft het niet aangeven..Had geen geld bij zich, dus is niets kwijt.
Toch erg zo'n verhalen.

Gepost door: roy | 16-10-12

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren ;-)

Gepost door: Wim | 17-10-12

ik hoop dat Oostende veilig wordt, want ik kom er wel eens graag, straks durf ik niet meer als ik dit zo lees

Gepost door: fotorantje | 18-10-12

De commentaren zijn gesloten.