15-11-14

Mud

Texel is in the mudflat sea area of The Netherlands. Mud. That Vinyl had to go and discover. Just look at his paws here, the mud is dripping from them. Not just his paws, I can tell you. That was the last time I let him off the leash there.

IMG_2598_TEXEL_VINYL.jpg

 

Texel ligt in de Waddenzee. En het modderige wad moest Vinyl natuurlijk gaan verkennen. Kijk maar eens naar zijn poten, de modder druipt er af. En niet alleen zijn poten waren doordrenkt met het zwarte goedje. Dat was de laatste keer dat ik hem daar van de lijn laat.

 

Commentaren

Een hond vind het nu eenmaal fijn om in de modder te spelen, het baasje daarentegen... *wink, big smile*
Zo te zien hebben jullie het in Texel naar de zin gehad en ik hoop dat het heerlijk uitwaaien daar je batterijen goed heeft opgeladen lieve Pieterbie! Fijn weekend jongen...

Gepost door: gerdaYD | 15-11-14

ach nééé pieterbie, dat vinden honden juist het leukst,
wij mensen zouden minder moeten kijken naar dat zand, dat veeg je toch zo op na het drogen, het plezier van je dier is toch heerlijk om te zien:-)

mijn jongens mogen zo smerig worden als ze willen 3 keer per dag,
ik poets het gráág op :-)

Gepost door: klaproos | 15-11-14

...ach Pieter, de vergelijking gaat niet op, ik weet het ...maar laat kinderen kind zijn, het is zo mooi...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 15-11-14

Hahahaa.. thúís hè.. thuis mogen ze zo smerig worden als ze willen, maar ik begrijp je wel hoor.. ik had op vakantie ook niet zo graag dat ze zich zó vies maakten.. in een tentje ( of in een hotel of appartement) is dat niet zo eenvoudig schoon te krijgen allemaal! Een normaal strand.. ja, dat gaat nog.. dat zand valt er wel af, maar in van die zwarte modder?? nee hoor.. Axel ging dan ook aan de lijn!

Op jouw reactie: het hotel was eenvoudig, maar alles wat we nodig hadden was er en het ontbijt voldeed prima. Het fijnste was dat het gunstig gelegen was.. de bus van Terravision ( die je vanaf de luchthaven naar de stad brengt en vice versa) stopt er voor de deur ( hun kantoor is daar ook, handig want je moet je vouchers voor de terugreis een half uurtje daar van tevoren halen), want het Termini station, waar je alle metrolijnen kunt pakken, is daar ook en het busstation ligt daar naast.. echt enorm handig allemaal. Het hotel heet Madison, aan de Via Marsala. Lucretia boekte via Booking.com, het is ook niet zo duur.

Gepost door: mizzD | 15-11-14

Het moet een hele klus geweest zijn om hem terug proper te maken. Prettig weekend.

Gepost door: Traveling Cats | 15-11-14

Inderdaad, Vanessa, het was een hele klus. Maar wij vonden een goede oplossing. Meer daarover morgen op deze blog.

Gepost door: pieterbie | 15-11-14

Kan een mens toch geluk hebben Pieter ! stel dat het een witte was ! Niet te overzien Toch zou die er ook plezier aan gehad hebben Grts

Gepost door: willy duvel | 15-11-14

ik moet lachen om de reactie van Willy Duvel..

zo heeft iedereen zijn kijk op de dingen...

groeten

Gepost door: willy | 15-11-14

haha werken als je bij het hotel kwam om hem terug op orde te brengen. Maar het beestje zal zich kostelijk geamuseerd hebben!

Gepost door: Joke | 15-11-14

Hij vond het toch heel leuk, lijkt mij :-)

Gepost door: Wim | 16-11-14

ach laat hem maar ravotten, die dog wash moet hij er dan maar bij nemen :-)

Gepost door: fotorantje | 18-11-14

Schitterend ! :-)

Gepost door: Guido | 25-11-14

De commentaren zijn gesloten.