15-02-16

Alan Rickman

January 2016 was a terrible month for the famously talented. Alan Rickman, born in 1946, one year earlier than Bowie, also left us. The Harry Potter films made him more than famous, but I enjoyed his part in Love Actually back in 2003. The photo is of Highgate Cemetery.

architecture, london, uk, highgate cemetery, Alan Rickman

Januari 2016 was een vreselijke maand voor beroemde talenten. 4 dagen na David Bowie, was het de beurt aan acteur Alan Rickman. De Harry Potter films maakten hem meer dan beroemd, maar ik hield van zijn rol in Love Actually, een kerstprent uit 2003. De foto is er nog eentje van Highgate Cemetery in Londen.

Ik zorgde met mijn post van gisteren voor wat onduidelijkheid door mijn verwijzing naar het eerste Indische restaurant dat in de UK open ging in het geboortejaar van David Bowie. Sorry daarvoor, wat uiteraard niet mijn bedoeling om verwarring te scheppen. Ik denk dat ik een beetje à la préhistorie te werk wou gaan, maar heb daartoe het talent van Guy De Pré niet :-)

Commentaren

wat is het toch een vreselijke ziekte hé.:-(

Dat kerkhof lijkt me geweldig om eens overheen te lopen pieterbie

Gepost door: klaproos | 15-02-16

Ja, maar in die film speelden dan ook heel wat fantastische acteurs en actrices, één van de weinige kerstfilms die ik elk jaar wel weer kan pruimen. :-) Die scène dat z'n vrouw die ketting verwacht en dan dat cd-tje krijgt.. hoe ongemakkelijk kun je je voelen? :-) Ook fantastische scène met Rowan Atkinson in dat warenhuis.. met dat inpakken van die ketting hhahahaha!
Ben helemaal geen fan van Harry Potter.. ook zonder die films móét je een groot acteur als Alan Rickman wel kennen hè.

Gepost door: mizzD | 15-02-16

de préhistorie, een formule waar geen sleet op komt Pieterbie

prettige dag

Gepost door: willy | 15-02-16

Mooi kerkhof zo te zien alhoewel kerkhoven ;;;;;;;;;;; niet zo mijn ding Grts

Gepost door: willy duvel | 15-02-16

In elk geval veel groen op dit kerkhof . Het leven is vergankelijk ,maar dit kerkhof toont ook de vergankelijkheid in de dood.

Gepost door: magda | 15-02-16

Schitterende foto met die rode bloemen als kleurrijk accent!
OT: ik las ergens op de blogjes dat ook jij aan de kinesitherapie bent. Waarom Pieterbieke, en helpt het?

Gepost door: gerdaYD | 16-02-16

Prachtig tulpen bij de graf. IK heb het gehoord dat sterren overleden is. Het was vreselijk maand geweest. Ik vond wel erg dat David Bowie niet meer is.
Graf plaatsen vind ik eng om te zien.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 17-02-16

mooi zo'n verwilderd kerkhof
zelf wil ik uitgestrooid worden in de brielmeersen :-)

Gepost door: fotorantje | 18-02-16

Was inderdaad een groot acteur en vermoed dat iedereen die film gezien heeft. De scène die MizzD bedoelt denk ik heeft bij iedere vrouw heftige emoties losgemaakt. Heb maar 2 Potter-films gezien en daarin vond ik Christopher Lee ook zo fantastisch spelen. Alan Rickman heeft ook een prachtige Sheriff van Nottingham neergezet in Robin Hood.
Ik zou bijna vergeten dat je foto's hierbij heel erg mooi waren.

Gepost door: Mieke | 18-02-16

De commentaren zijn gesloten.