23-02-17

Abbey Road

I started this week badly: ill. Staying home on Monday, allowed me to finish John Lennon's biography by Phililp Norman. With some difficulties, because being ill, I tell asleep a couple of times while reading. It ends abruptly with his death, I suppose that is the best way to end a biography. I'm very pleased to have read this biography it has given me a deeper insight in one of the greatest artists the world has known. The photo needs no explanation.

street, liverpool, uk, the beatles

Deze week slecht begonnen: ziek. Maandag thuis blijvend was een goede gelegenheid om John Lennon's biografie door Philip Norman uit te lezen. Met enige hindernissen, gezien ik mij niet lekker voelde viel ik vaak in slaap tijdens het lezen.  Het eindigt abrupt met zijn dood. Lijkt mij geen slechte manier om een biografie te eindigen. Ik ben heel blij dat ik dit gelezen hebt, het geeft mij een dieper inzicht in een van de grootste artiesten die de wereld gekend heeft. De foto hoeft geen uitleg.

 

07:00 Gepost door pieterbie in street | Permalink | Commentaren (13) | Tags: street, liverpool, uk, the beatles |  Facebook |

Commentaren

Ik was maandag dus ook ziek.. maar kon gelukkig wel op de been blijven.. die hond moest uit niet waar! Lezen als ik ziek ben is geen optie.. ik wil dan zo min mogelijk prikkels hebben om m'n hersenen in gang te zetten, aangezien ik heel snel last heb van van die warrige koortsdromen.. dan komt alles van die dag langs en in zeer vermoeiende vorm.
Hopelijk voel je je net als ik al een heel stuk beter?
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 23-02-17

Goede morgen Pieterbie. Hopelijk ben je ondertussen weer tiptop in orde en zal het ziek zijn tot het verleden behoren!
Natuurlijk stak daar ook een lichtpuntje in, het moet reuze interessant zijn die biografie te lezen, ook al was het met hindernissen...

Gepost door: gerdaYD | 23-02-17

hopelijk gaat het al een stuk beter Pieterbie..

groeten

Gepost door: willy | 23-02-17

Gaat het al wat beter met jou? Het weer in Nederland is nu ook wel iets om ziek te worden ervan, want even leek het hier Lente maar seizoen maand had weer eens een ander plan. Maar je had dus nu wel even tijd om verder te lezen over John Lennon biografie. Je komt vast steeds meer te weten. In elk geval zoals je al schreef hoefde er geen tekst bij de foto hoor. Ik wens je mooie dagen en let op je rust en je vitamine's want die zijn belangrijk voor een goed herstel. Spanningsvelden even vermijden zodat rust in je lichaam komt glijden. Ik duik mijn neus weer in de W10 boeken want dat is voor mij nog steeds een blokkade die mij stress geven doet en dat is dus ook voor mijn gezondheid niet goed. Oude laptop W7 maar weer tevoorschijn gehaald. Want die begrijp ik beter even.

Gepost door: Tine de Jong | 23-02-17

Ik hoop ook dat het beter met je gaat.
Wat je ons laat zien blijft inderdaad in het geheugen gegrift.

Gepost door: Gidsjoris | 23-02-17

Inderdaad die zal zo ongeveer iedereen wel kennen
Hopelijk gaat het nu beter met je
En ik hoop ook dat je met het verkeerde been uit bed gekomen vanochtend met de wind is weggewaaid

Gepost door: Merel | 23-02-17

Daar moeten geen woorden bij... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-02-17

Lezen als je niet lekker bent? Ik kan het niet ,dan wil ik slapen !
Maar ik moet zowat de enige persoon zijn die deze winter nog niet ziek is geweest. Ik duim dat ik zo de lente mag instappen. Die sinussen van mij tel ik niet mee,dat is mijn zwakke plek en het hoeft niet eens winter te zijn om er last van te hebben. Mist en nevel zijn de grootste boosdoeners.
Ik wens je alvast vlugge beterschap, het leven is te mooi om ziek te blijven!! Geniet nog maar van the beatles.

Gepost door: magda | 23-02-17

oh jee, de griep ook bij jou aangekomen,
beterschap pieterbie,
als ik ziek ben wil ik eigenlijk alleen maar slapen, en naar buiten, daar voel ik me vaak het best,
gelukkig sleuren m'n jongens me mee,
hoop dat je je snel weer beter voelt ,

Gepost door: klaproos | 24-02-17

Sprekend Pieterbie zelfs voor een "onkundige"

Gepost door: willy duvel | 24-02-17

Abbey Road is een mijlpaal in de muziek geschiedenis !
'k hoop dat je el wat beter bent ?

Gepost door: Dirk | 24-02-17

Ik hoop, dat je inmiddels weer enigszins opgeknapt bent.
Die foto herinnert me aan een webcam van Abbey Road die ik af en toe bekijk.
Ik verbaas me dan over de vele toeristen die deze plek bezoeken en ook foto's maken als men in een soort polonaise het zebrapad oversteekt (ik zie dan regelmatig levensgevaarlijke verkeerssituaties).

Gepost door: Cor | 24-02-17

Heel herkenbaar zelfs voor mij !! Grts

Gepost door: willy duvel | 25-02-17

De commentaren zijn gesloten.