17-07-17

Happy 4th Birthday Vinyl

Vinyl loves the beach, but he equally enjoys the meadows and woodlands, he loves being off the leash. He is ever so good and obedient, so this is not a problem. Obviously where it is allowed. Vinyl is 4 today. Many happy returns to him and his brothers and sisters.

nature, lauwersoog, the netherlands, vinyl, dog, flatcoated retriever

Vinyl is gek op het strand, maar hij geniet evenzeer van weiden en bossen. Hij loopt graag vrij en is heel braaf en gehoorzaam, dus dat is niet echt een probleem. Uiteraard waar dit toegelaten is. Vinyl is vandaag 4 geworden. Een heel gelukkige verjaardag voor hem en zijn broers en zusters.

Commentaren

Ja, jullie hadden wat te VIERen vandaag hè hehe.. van harte gefelicikwispelstaart Vinyl! *aai*aai*aai*! .. en nog vele mooie jaren!
Een staartenzwaai van Jaxon speciaal voor jou!

Gepost door: mizzD | 17-07-17

Het ziet er een héél gelukkig dier uit he Glimt van gezondheid en dat komt niet alleen door de fotograaf weet 'k zeker Grts

Gepost door: willy duvel | 17-07-17

Vinyl is een prachtige hond en glanst van vreugde dat zag ik aan de foto. Gefeliciteerd hoor Vinyl met dit mooi geboorte jaar in hondenjaren. Woef waf woef. Namens mijn hond Toscana een likkie op Vinyl's snuit die alweer 14 is geworden onlangs en net zo stram als het bazinnetje, maar levendig in ons hart.

Gepost door: Tine de Jong | 17-07-17

Dat is dus al een heel honden kereltje
Hij heeft het goed daar bij jou

Gepost door: Merel | 17-07-17

gefeliciteerd aan de knappe jongen

Gepost door: fotorantje | 17-07-17

Gefeliciteerd met Vinyl zijn verjaardag . Heeft hij een hondentaartje mogen opsmullen?

Gepost door: magda | 17-07-17

Gefeliciteerd knappe Vinyl, sorry dat ik met mijn gelukwensen een dag te laat kom, maar hé, je bent nog een heel jaar lang vier jaar hé hihi.
Het is inderdaad een lieve, gehoorzame hond, dat kon ik met eigen ogen zien! Maar dat ligt vooral aan de baasjes die hem heel goed hebben opgevoed...
Weerom een mooie foto van hem, nu in de vrije natuur en niet in het water wat precies zijn natuurlijk habitat is hé.

Gepost door: gerdaYD | 18-07-17

Vier jaar al? Het lijkt me de dag van gisteren! Je hebt hem toch extra in de watten gelegd?!

Gepost door: Joke | 18-07-17

De commentaren zijn gesloten.